• Ellidshøj Skole

Nyhed billede
    Annette Bystrup den 12-06-2017

Suppleringsvalg til skolebestyrelsen.

Vi er kommet i den situation, at vi ikke længere har nok repræsentation af forældre-valgte i vores skolebestyrelse.

Derfor skal vi ifølge lovgivningen afholde suppleringsvalg.

De medlemmer, der har valgt at udtræde -  er forældre, som ikke længere har børn på skolen.

Det betyder også, at vi når der har været afholdt valgt til byrådet i år – også afholder ordinært valg til vores skolebestyrelse for en ny 4-årig periode.

Jeg håber, vi kan finde 3 personer, som har lyst til at snuse til arbejdet for denne korte periode inden det ordinære valg - og måskeogså lade sig vælge for den kommende 4-årige periode.

Men altså – man forpligter sig kun for denne korte periode –vi afholder skolebestyrelsesmøderne på løbende dage (mandag- torsdag) og vi begrænser os til 1,5 times møde, hvor I har indflydelse på, hvornår på dagen møderne kan finde sted – i dag er det fra 16.40 – 18.10

Reserver datoen og være med til at præge dit barns skolegang:

VALGMØDE PÅ SKOLEN 31. august kl. 17.30 – 19.00

Skolen er vært ved en let forplejning.

Jeg vedhæfter bekendtgørelsen af suppleringsvalget. Her kan I læse alt valget.

Valgbestyrelsen ved Ellidshøj skole Gitte Bech Knudsen og Annette Bystrup.

Forældrevejledning - MinUddannelse